VÆRKTØJSSLIBNING
Skærende værktøjer er meget forskellige, alt efter hvilke opgaver de skal løse, men kan til gengæld løse mange specifikke opgaver, det er derfor vigtigt at de korrekte skæregeometrier genskabes når værktøjet slibes op.
Det er også vigtigt at værktøjet ikke bliver udsat for termiske skader under slibningen.
Derfor arbejder AICO Værktøjssliberi ApS med konstant olietrykskøling under hele slibeprocessen.

Brugsværdien bliver som nyt værktøj i de helt nøjagtigeog specificerede mål også selv om der skal foretages afkortning eller reparation.

AICO Værktøjssliberi ApS har stor erfaring i slibning af værktøjer til metal- og træindustrien, men på kundelisten findes også plast-, levnedsmiddel-, grafiske og elektronik virksomheder.

 

FACON SLIBNING
Vi samarbejder med vore kunder om udviklingen af specielle faconer på bearbejdningsværktøjer i alle metallegeringer fra DIA og HM til HSS og ASP.
På baggrund af dine oplysninger, tegninger og ønsker kan vi via vor store database udforme den helt perfekte værktøjskonstruktion som løser dit specifikke behov perfekt.

AICO Værktøjssliberi ApS står inde for den aftalte toleranceramme, da alt værktøj nøje kontrolleres på vort laboratorium inden det forlader sliberiet.

 

RUND- OG PLANSLIBNING
Moderne rund- og planslibemaskiner står klar til at færdigslibe emner fra din produktion på helt nøjagtige mål. Det betyder at din kapacitet kan øges og spidsbelastninger kan minimeres eller helt undgås.

Få en snak med AICO Værktøjssliberi ApS, så har du altid den rette kapacitet uden ekstra investering og med en bedre likviditet til følge. Din succes er vores succes.