Beregn besparelse
Til forsiden ball
corner
square
taper

 

Om AICO TOOLS

AICO TOOLS har etableret et nyt koncept hvor du via en webbaseret shop med salg af HM fræsere, NC-bor, HSS klinger m.m., nemt og hurtigt kan købe kvalitetsværktøjer til en yderst fordelsagtig pris.

DU har hermed muligheden for, i samarbejde, med AICO TOOLS at skabe merværdi for din virksomhed, Der er ingen binding og dine omkostninger er derfor lig nul. Det eneste du skal, er at kortlægge dit behov for størrelser og antal på de gængse værktøjer du bruger i virksomheden. Til denne opgave vil det være en god hjælp at benytte AICO TOOLS besparelsesberegner. Klik her

Du vil altid have en minimal leveringstid, da du fra dag til dag vil kunne få de ønskede værktøjer i hus. (Mandag til Torsdag skal ordren være afgivet inden kl. 14.00, Fredag inden kl. 12.00).

AICO TOOLS har etableret et samarbejde med en asiatisk underleverandør, hvor vi med vores mangeårige erfaring/knowhow kan garantere at det er værktøjer af meget høj kvalitet, medens prisen holder sig langt under markedsprisen. Kun ved at du opnår succes kan vi direkte afspejle vores egen succes. 

Det er en kendsgerning at et godt værktøj er et værktøj der på den mest optimale måde giver det størst mulige udbytte for dig. Det sikrer vi ved at kombinere slidstærke værktøjer med professionel fagkunst og respekt for dine penge. 

Kvalitet til onlinepriser? Også her spiller vores store erfaring i skærende værktøjer ind, idet vi kan garantere for at værktøjernes nøjagtighed er utrolig høj, da der udelukkende benyttes præcisionsslibemaskiner til fremstilling af disse. For at kunne opfylde dine behov ved vi at det kræver en stærk fokusering på kvaliteten. Hver og et værktøj skal kunne skabe den højeste profit for dig. Og ved den konstante fokus sikrer vi at din virksomhed forbliver konkurrencedygtig.