Beregn besparelse
Til forsiden Rømmere

DATA PÅ KANTFRÆSERE/RØMMERE

AICO TOOLS er lagerførende af kantfræsere med forskellige vinkler og/eller radier og i mange diametre. Materiale bliver fremstillet i Europa og ligger med en kornstørrelse på 0,4µm og 0,6µm.

 

AICO TOOLS har oprettet et nyt koncept, som går ud på at du, første gang, køber en ny kantfræser, som efterfølgende vil blive byttet til en ny istedet for at få den gamle genopslebet. Da AICO TOOLS omkostninger ved mængdeslibning nedbringes betydeligt, vil det også betyde en væsentlig besparelse for dig.

 

AICO TOOLS er også lagerførende i rømmere med de mest gængse mål, og har du specielle ønsker, vil AICO TOOLS være leveringsdygtigt fra dag til dag. Du skal blot kontakte os på tlf. 6447 1011.

 

Belægningsmetoden er den sidste nye teknologi, som vores samarbejdspartner Cemecon i Danmark benytter sig af. Belægningstyperne kan være f.eks. TiALN, ALTIN eller nAcoB, hvilket afhænger af de materialer som skal bearbejdes. 

For at kunne opfylde kundens behov ved vi at der kræves en stærk fokusering på kvaliteten. Hver og en kantfræser og rømmer derfor skal kunne skabe den højeste profit for dig som kunde.

 

Vi har konstant fokus på at opnå endnu højere kvalitet og dermed sikre at du som kunde forbliver konkurrencedygtig.